fbpx

Magánórák

Szeretnél még gyorsabban fejlődni? Teljesen személyre szabott instrukciókat kapni a tánctanuláshoz? Esetleg nincs időd az órarend szerinti órákra járni?

Akkor válaszd a magánórákat!

Mivel a magánórák teljesen személyre szabottak, ez a tanulási forma a leggyorsabb, leghatékonyabb. Egy óra alatt sokkal többet fogsz fejlődni, mint a csoportos órák alkalmával, hiszen itt az átadott információ teljesen a te tudásszintedhez, és igényeidhez igazodik, így gyorsabban elérhető a kitűzött cél, legyen az egy alap tánctudás, koreográfia elsajátítása, fellépésre, versenyre való felkészülés, esküvői tánc. Ha gyorsan tanulsz így sokkal több információhoz jutsz egy-egy óra alatt, mint a csoportos órákon. Ha lassabban tanulsz, a magán óra remek lehetőség arra, hogy az információt több szemszögből is megvilágíthassuk számodra, így könnyebben ráérzel majd az adott tánc lényegére.

Magánórát az általunk oktatott táncok bármelyikéből lehet kérni: Reggaeton, Twerk, Dancehall, Afro, Queens Style, Salsa, Bachata.

Kérj időpontot most! Írd meg nekünk milyen időpont(ok)ban tudsz jönni, és visszajelzünk! (felhívjuk figyelmed, hogy magánórákat csak az órarenden kívüli időpontokban áll módunkban vállalni)

Infoline: +36 30 976 1404

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat!