fbpx

Órarend

A kialakult helyzetre való tekintettel -hosszas mérlegelés után – sajnos kénytelenek vagyunk ideiglenesen szüneteltetni a csoportos órákat.
 
Hisszük, hogy a felelős magatartással valamennyire vissza lehet szorítani a vírust, így a ti és mások biztonsága érdekében hoztuk meg ezt a nehéz döntést.
 
A megvásárolt és még érvényes táncbérletek miatt ne aggódjatok természetesen akinek március 16. és a szünet vége közötti időpontban járna le a bérlete annak annyival meghosszabbítjuk a szünet után amennyi amúgy is lenne még az érvényességből.
 
Az online fórumainkon – weboldal, facebook csoport, instagram – továbbra is igyekszünk hasznos és szórakoztató táncos tartalmakkal ellátni titeket, tartsuk a kapcsolatot a szünetben is!
Vigyázzatok magatokra és szeretteitekre!

Hétfő

18.00 Koreós Reggaeton
(minden szint)

19:00 Alapozó Reggaeton
(teljesen kezdő)

20:00 Kezdő Twerk

Kedd

​18.00 Kezdő Reggaeton

19:00 TwerkOut 
(minden szint)

20:00 Középhaladó Reggaeton

Szerda

18.00 Középhaladó Twerk

19:00 Intenzív Reggaeton 
(minden szint)

20:00 Queens’ Style/heels class
(minden szint)

Csütörtök

18.00 Alapozó Twerk
(teljesen kezdő)

19:00 TwerkOut
(minden szint)

20:00 Kezdő Reggaeton

Kérdésed van?

Mit vigyek magammal az órára?

Kényelmes váltóruhát, és lapos talpú váltócipőt. A TwerkOut és Intenzív Reggaeton órákra törölköző és folyadék-utánpótlás erősen ajánlott!

Bármelyik órára lehet csatlakozni?

Ha először jársz nálunk, javasoljuk, hogy a kezdő csoportban kezd, hogy meglegyenek az alapok. Ha már van táncos tapasztalatod, a minden szintű órákra is bátran jöhetsz!

Mennyi idő alatt lehet megtanulni?

Ez sok mindentől függ. Mennyit tudsz otthon gyakorolni stb. De azt garantáljuk, hogy néhány óra után már érezni fogod a fejlődést!

Órajeggyel is kipróbálhatom ?

Tudjuk, hogy néha munka és egyéb dolgok miatt nehéz előre beosztani az idődet. Természetesen bármikor van lehetőséged órajeggyel jönni, nem kötelező rögtön bérletet vásárolnod, de határozottan jobban megéri 😉

Infoline: +36 30 976 1404

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat!