fbpx

Hiányoznak a táncórák? A kikapcsolódás? A társaság? Ne fordulj be, inkább tarts velem kedden 19 órától egy szuper reggaeton órán! Izolációkkal, összekötésekkel, sok gyakorlással és persze dögös zenékkel várlak.

Szint: minden szinten követhető, de nem árt, ha megvannak az alapok.

Gyakorolj, fejlődj velünk otthon is!

 

Jobban jársz, mint egy facebook live órával!

 • Egyszerűen, akár a böngésződből is tudsz csatlakozni, nem kell hozzá semmi extra technikai tudás
 • A saját eszközödön keresztül fogod hallani a zenét, élvezhető lesz, nem lesz “vízalatti” hangzása
 • Részletesen elmagyarázom a mozdulatokat, amit aztán sokat gyakorlunk
 • Bármikor tudsz kérdezni, így sokkal személyre szabottabb élményt kapsz
 • Ha bekapcsolod a kamerád, én is látlak, és tudok segíteni, hogy még szebb legyen a mozgásod
 • Együtt könnyebb! Egymást motiváljuk a fejlődésre.
 • El sem kell hagynod az otthonod, akár pizsiben is táncolhatsz 🙂
Így fogod érezni magad utána:
 • Felszabadultabb leszel
 • Jobb kedved lesz
 • Megszabadulsz a napi stressztől
 • A szuper zenék és a még szuperebb társaság miatt teljesen feltöltődsz energiával
 • A személyre szabott instrukciók miatt sokkal hamarabb látod majd magadon a fejlődést

Élvezd a tánc jótékony hatásait, és később megköszönöd magadnak 😉

Mindennél jobban feldob, még akkor is, ha otthon, a már unalmasnak mondható szobában táncolok. Az első percétől élvezem a mozgást és a zenét is! Köszi Csilla, hogy biztosítod számunkra otthon is a lehetőséget!
Dorina
Körülbelül 2 éve fedeztem fel magamnak Csilláékat, kezdetben csak az alapozó reggaeton óráikon vettem részt. Később, ahogy magával ragadott az órák hangulata és a hozzáállásuknak, segítségüknek köszönhetően magamon is felfedezni véltem némi fejlődést, lemerészkedtem a koreósokra is, amiknek szintén rendszeres résztvevője lettem, mert rájöttem nincs mitől tartanom, türelemmel és elfogadással magyarázták és tanították meg a nehéznek tűnő kombinációkat is. Aztán jött a járvány és mindent bezártak, hiányzott a zene, a tánc, a baráti légkör. De a zoom-os élő óráknak hála mégse kellett lemondanom róluk, a tükrön kívül minden biztosított, hogy az otthonomban is úgy érezzem, mintha a táncteremben lennénk együtt ❤
Andi
Korábban rendszeresen jártam a ReggaetonDance Tánciskolába a távolság ellenére is (az órák Budapesten voltak, én pedig Debrecenben lakom), azonban a járvány meghiúsította ezeket az utazásokat. Ezért nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy lehetőség van náluk az online órán való részvételre. Mivel nem vettem részt azelőtt ilyen formában tánc órán, nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, de pozitívan kellett csalódnom. Csilla olyan szakértelemmel és lelkesedéssel viszi végig az órákat, hogy gyakorlatilag el tudom felejteni, hogy nem személyes oktatáson veszek részt. Az órák fokozatosan vannak felépítve, így mindenki a saját szintjének megfelelően tudja követni a mozdulatokat, amiket Csilla részletesen el is magyaráz. Ezen felül pedig szuper hangulat és a legújabb zenék várják a becsatlakozókat 😊. Ha egy kis testmozgással egybekötött kikapcsolódásra vágysz, csak ajánlani tudom a ReggaetonDance online táncóráit. Csatlakozz, nem fogod megbánni! 😉
Szandi

Az interaktív órát zoom-on keresztül fogjuk megtartani és mindössze 1700,-Ft-ért részt tudsz venni rajta! 

Mit kell tenned, hogy csatlakozhass? Kérlek add meg neved és e-mail címed a jelentkezéshez:

(a regisztráció és az órajegy vásárlás mindig a soron következő órára vonatkozik. Kérjük vedd figyelembe, hogy az órakezdés előtt 1 órával lezárjuk a regisztrációt, utána már csak a következő heti órára tudsz jelentkezni)

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat!