fbpx

Éld meg a nőiességed és fejezd ki magad a táncon keresztül! Tanuld meg hogyan legyél határozottabb, dögösebb, még nőiesebb táncos!

Csatlakozz Heels óráinkhoz szerdánként 20 órától, és segítünk előhozni azt a dögös, magabiztos, szexi csajt, aki benned van! 

Mi vár rád a Heels órákon:

  • változatos zenék, mozdulatok és koreók – hogy aztán könnyebben megtaláld a saját stílusod
  • nem csak koreókat tanulsz majd, hanem mozgást is – így magabiztosabb leszel
  • fejlesztjük az improvizációs készségedet is – hogy minden buliban feltaláld magad
  • intenzív mozgás – segít formába lendülni
  • részletes magyarázat, sok gyakorlás
  • a legújabb trendi zenék, slágerek

Nézd meg milyen ügyesek a csajok, akik hozzánk járnak, és csatlakozz, hogy a következő videóban már Te is velünk táncolhass!

A Heels óráktól szebb lesz a tartásod, magabiztosabb a kiállásod és szinte bármilyen zenére fogsz tudni táncolni. Megtanulhatod hogyan kell magassarkúban táncolni, szexin hajat dobni, hullámozni, csípőt tekerni, dögösen sétálni, vagy popsit rázni.  

Mindezt csak csajok közt, kötetlen, baráti hangulatban. Nem kell párt keresgélned, ezeken az órákon egyénileg és csoportban is kibontakozhatsz. A Heels órákon nem kell majd senkivel versengened, nem kell attól tartanod, hogy bárki kinevet, hiszen egy közösségként támogatjuk a fejlődésedet! 

Várunk szerdánként 20 órától! Ne habozz, regisztrálj most!

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat! Kérd az ingyenes tippeket, bejegyzéseket, amik segítenek majd a tánctanulásban, értesülj első kézből a közös programokról, új órákról!