fbpx

RUHÁZAT

SZENVEDÉLYESEN SZERETJÜK A TÁNCOT, ÉS EZT IGYEKSZÜNK RUHÁINKKAL IS KIFEJEZNI. 

 

NÉZZ KÖRÜL MINTÁINK KÖZÖTT ÉS MUTASD MEG TE IS, HOGY MEKKORA TÁNC RAJONGÓ VAGY!

FIGYELEM! A megnövekedett forgalomra való tekintettel a gyártó már nem tudja vállni a pólók idei gyártását. Leadhatod a megrendelést, de kérjük vedd figyelembe, hogy januárban fogod megkapni a pólót!

kérdésed van?

A pólók 100% pamutból készülnek. 

A színes pólók 50+ mosás után is kopásmentesek, rendkívül jó a mosásállóságuk.  A pólóinknál a 30-40 °c-os mosást ajnáljuk, a színes pólóknál pedig kifejezetten ügyelni kell arra, hogy ennél ne legyen nagyobb fokon a mosás. A pólókat mindig fordítsd mosást megelőzően, vasalásnál pedig, ugyan így ki kell fordítani a pólót, hiszen közvetlen magas hő hatására sérülhet a pólón lévő minta.

Az átlagos elkészülési időnk 1-2 munkanap, erre jön még az 2-3 napos szállítási idő ha GLS futárt választottál. Ha személyesen vennéd át akkor értesítés után már jöhetsz is érte a tánciskolába az e-mailben kapott időpontokban. 

Minden további nélkül garanciában és a lehető legnagyobb gyorsasággal segítünk az ügy megoldásában, kérjük írj ebben az esetben a in**@re************.hu címre a rendelés azonosítóddal. Mi pedig felvesszük a kapcsolatot a gyártóval és megoldjuk a problémát a lehető leghamarabb.

A gyártó nem Budapesti, így a szállítási díjat nekünk is ki kell fizetnünk. A személyes átvételt akkor válaszd, ha nem akarod otthonra rendelni a terméket, mondjuk ha pl. nem tudod otthon várni a futárt stb…

Maradt még kérdésed?