fbpx

Esküvői táncoktatás

Közeleg a nagy nap? Több a dolgotok mint gondoltátok volna? És még ott a tánc is… meglepnétek a násznépet valami igazán különlegessel? De mi legyen az, hogyan?

Egy esküvő mindig örömteli esemény. A jegyespár családja és barátai körében ünnepli szerelmüket, összetartozásukat. Mivel is lehetne ezt jobban kifejezni, mint az első közös tánccal, már mint férj és feleség? Az esküvőkön mindig is fontos szerepet kapott az esküvői tánc, hiszen egy jól kivitelezett közös tánc szimbolizálhatja a köztetek fennálló összhangot, és csapatmunkát. A barátoknak, családtagoknak ilyenkor megmutathatjátok milyen is a kapcsolatotok – érett – akár egy keringő – romantikus – akár egy rumba –  vagy éppen bohókás?

Az esküvő életünk egyik legmeghatározóbb napja, nem csoda hát, ha szeretnétek hogy minden tökéletes legyen. A helyszín, az esküvői ruha, és persze az első közös táncotok, mint férj és feleség. Ahhoz, hogy az este egy örök szép emlék legyen, jó tánctanárra van szükségetek, aki személyre szabott egyedi koreográfiát készít esküvői táncotokhoz.

Tapasztalt, profi oktatóink gondoskodnak arról, hogy már a felkészülés is jó hangulatban teljen, szórakozva tanuljátok meg a tánclépéseket.

Akik minket választottak

Nagyon tetszett mindenkinek a koreográfia, és bár volt 1-2 apró hiba, de azt csa mi tudtuk és mé a videón is csak alig lehet észrevenni.

Köszönjük az odaadó munkátokat és minden segítségeteket, amit az óráink során tanúsítottatok.

– Ági és Gábor-

Hogy őszinte legyek, mi jobban féltünk, mint Csilla és Szádi. Folyamatosan tartotta bennünk a lelket a páros, bíztattak, támogattak minket: korrekció, szépítés, tökéletesítés, hogy minden a lehető legjobban sikerüljön.

Nemcsak remek tánctanárokat, hanem igazi profikat ismertünk meg bennük. Egyszerűen kényelmes volt, hogy olyanra is gondoltak helyettünk, ami nekünk valószínűleg eszünkbe sem jutott volna. Tényleg profik! A táncunk hatalmas sikert aratott, újra is táncoltatta a vendégsereg. Nagyon jó élmény volt táncolni, ráadásul ilyen produkciót betanulni! Köszönjük a munkátokat és a hozzá(nk)állsotokat!

– Csilla és Gyula – 

Csilla és Szádi igazi profi, nagyon örülünk, hogy őket kértükfel a nyitótáncunk betanítására.

Mivel a párommal elég aktív életet élünk és soszor késő estig dolgozunk, így kimondottan nagy segítség volt, hogy az egész napos tánctanítás után fáradtságot nem kímélve még hozzánk is volt türelmük, kitartásuk és bíztató szavuk!

Külön köszönet nekik, hogy összevágták a két számunkra nagyon fontos dalt a táncunkhoz, illetve a rugalmassgukért, hiszen igazán hozzánk és az igényeinkhez paszoló, valamint kéréseinknek és a tánctudsunknak megfelelő koreográiát állítottak össze nekünk.

Óriási sikert arattunk az esküvőnkön, miközben mi is élveztük az előadásunk perceit!

– Anett és Gábor – 

Nekünk az esküvői táncunk nem csak házasokként volt az első közös táncunk, hanem párként is. Nem vagyunk egy nagytáncos páros, és ezt tudják is rólunk, akik ismernek. Így nagyon különleges élmény volt nem csak nekünk, hanem a családunk és a vendégeink számára is. A lehető legjobb választás volt Csillát és Szádit felkérni a táncunk betanítására. 🙂

A vlasztott zenéink nem csak nekünk, de néha nekik is kihívást jelentett (nem voltunk egyszerűek), az eredmény azonban tökéletes lett. Imádtuk a köös órák minden pillanatát, hiába volt esetleg kicsitt rossz kedvünk aznap, az óra végére egészen biztos, hogy fülig ért a szánk. Nemcsak a koreográfiát tanították meg nekünk, hanem táncolni is, így a táncterünk szők helye okozta kihívásokat gond nélkül megoldottuk. Nem lehetünk elég hálásak nekik, hogy segítettek nekünk életünk nagy napját szebbé tenni. Köszönjük!

– Dóri és Árpi-

Csilla és Szádi elképesztőek, le a kalappal előttük. Nemcsak, hogy frenetikus táncosok de belőlünk is valami hasonlót faragtak – terrmésetesen hozott anyagból dolgoztak, úgyhogy természetesen a képességeinkhez mérten. Mind az első táncunk, mind a “vadabb” menyecsketánc utáni bemutató szereplésünk az ő érdemük. Számok tekintetében az egyikre konkrét tervvel érkeztünk, a másik tekintetében pedig ők segítettek a válaztásban. Őszintén, az elején nem is gondoltuk volna, hogy mindösszesen pár alkalom után képesek leszünk elsajátítani a koreográfiát, de ebben is maximális profizmusról tettek tanúbizonyságot, ugyanis nem kellett extra órákat beiktatni szerencsére az utolsó – amúgy is feszült és zsúfolt – esküvő előtti napokra, amiért külön hálásak vagyunk 🙂 A koreográfiákat teljesen a mi szintünknek megfelelően alakították ki, ha egy elem esetleg túl nehéznek bizonyult, vagy nem nyerte el a tetszésünket, mindig legalább 3 alternatívával álltak elő. 

Külön kiemelném, hogy remek hogy párban dolgoznak, mert így mindent be tudnak mutatni együtt és nem kell a páros egyik tagját igénybe venniük, valamintegyszerre is tudnak gyakorolni a párossal. 

Kedvességükről, az órákon való frenetikus nevetésekről és hangulatról még a hajnali órákban is gondoskodtak, ami még élvezetesebbé tette a póbákat. Azt kell, hogy mondjam, hogy mindenre gondoltak, extra tippek, cipő betörés, rha mozgása és számukra nem csak a tánc marad örök emlék, hanem a tőlük kapott meglepetés is. 🙂

– Dorina és Tamás – 

Már régen elhatároztam, hogy ha egyszer lesz esküvőm, akkr szeretnék egy szép nyitótáncot. Persze ehhez partner is kellett. Szerencsére a férjem nem ellenkezett. A megvalósításhoz persze kell megfelelő tánctanár is. Nagyon örülünk, hogy Csillát és Zolit  választottuk, hiszen egy olyan remek koreográfiát és ehhez kapcsolódó segítséget kaptunk tőlük, amivel nagyon nagy sikert arattunk a lagzinkon. 🙂 Mindenkitől utána is jóval később hallhattunk. 🙂 Még a tánc végén a “vissza-vissza” is elhangzott. Persze ez nem valósulhatott volna meg az ő segítségük és szakértelmük nélkül, sokat kellett “dolgozni” érte, de úgy gondoljuk megérte. Köszönjük, hogy ezt az élményt megadtátok nekünk. 🙂

– Mariann és Laci – 

Mire számítsatok a felkészülés során?

Először egy személyes találkozás alkalmával megbeszéljük mit szeretnétek, összegyűjtjük az ötleteket, ha szükséges segítünk a zene választásban.

Ezután jöhet a tánctanulás 🙂 Fontosnak tartjuk, hogy az adott tánc alapjait is elsajátítsátok, így sokkal magabiztosabbak lesztek a nagy napon. A tánctanulás magánóra jelleggel folyik, így maximális odafigyelést és személyre szabott koreográfiát tudunk biztosítani Nektek!  

A felkészülés mindig jó hangulatban telik, így szórakozás közben szinte rátok ragad a koreográfia.

A próbák alatt alaposan felkészítünk. Ellátunk tanácsokkal, elmondjuk mire figyeljetek, hogy minden tökéletes legyen!

Mit kaptok, ha ránk bízzátok a táncotokat:

  • INGYENES személyes konzultáció
  • személyre szabott koreográfia
  • széleskörű tanácsadás
  • szükség esetén zene editálása
  • maximális odafigyelés

Nézzétek meg egyik párosunk, Dóri és Árpi táncát:

További kérdésetek van? Esetleg épp táncoktatót kerestetek? Hívjatok bátran a +36 30 976 1404-es számon, vagy kérjetek időpontot személyes konzultációra az alábbi űrlap kitöltésével: