Órarend

Óráinkra, edzéseinkre folyamatos a becsatlakozás. A megváltozott helyzetre való tekintettel azonban az órák kis létszámmal, CSAK ELŐRE JELENTKEZÉSSEL látogathatók. Kérjük vedd figyelembe, hogy ha bejelentkezés nélkül érkezel, nem tudjuk garantálni a helyet az órán. A regisztráció mindig a soron következő alkalomra vonatkozik.

Kérdésed van?

Mit vigyek magammal az órára?

Kényelmes váltóruhát, és lapos talpú váltócipőt. A TwerkOut és Intenzív Reggaeton órákra törölköző és folyadék-utánpótlás erősen ajánlott!

Bármelyik órára lehet csatlakozni?

Minden óránkra, edzésünkre folyamatos a becsatlakozás. Nem baj, ha kihagysz alkalmat, fogod tudni követni. Ha először jársz nálunk, javasoljuk, hogy az alapozó szintű órákkal kezd, hogy meglegyenek az alapok. Ha már van táncos tapasztalatod, a minden szintű órákra is bátran jöhetsz!

Mennyi idő alatt lehet megtanulni?

Ez sok mindentől függ. Mennyit tudsz otthon gyakorolni stb. De azt garantáljuk, hogy néhány óra után már érezni fogod a fejlődést!

Órajeggyel is kipróbálhatom ?

Tudjuk, hogy néha munka és egyéb dolgok miatt nehéz előre beosztani az idődet. Természetesen bármikor van lehetőséged órajeggyel jönni, nem kötelező rögtön bérletet vásárolnod, de határozottan jobban megéri 😉

Infoline: +36 30 976 1404

Házirend | ÁSZF | Adatkezelés

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat!