fbpx

Órarend

A regisztráción jelenleg fejlesztést végzünk. Ha nem tudsz regisztrálni, az nem azt jelenti, hogy nem lesz megtartva az óra, gyere nyugodtan! Ha pedig hibát észlelsz megköszönjük, ha jelzed felénk e-mailen, ezzel is segítve a fejlesztést.

 Az óra nevére kattintva meg tudod nézni,  hogyan néznek ki óráink. Regisztrálni a gombra kattintva tudsz.

A regisztráció mindig a soron következő alkalomra vonatkozik. (tehát, ha pl. hétfőn délelőtt regisztrálsz, akkor az aznapi, hétfő délutáni órákra szól a jelentkezés, ha viszont pl. hétfőn 22 órakor regisztrálsz, az már a következő hétre vonatkozik)

Regisztrálj egész hétre egy lépésben!

Ha már ismered az órarendet és több órára szeretnél jönni a héten, regisztrálj egy lépésben! Válaszd ki az órákat amiken szeretnél részt venni, és nyomj a küldés gombra, így nem kell külön-külön regisztrálnod minden órára.

Kérjük az órákra REGISZTRÁLJ MINDEN ESETBEN! A regisztráció menete:

  1. Válaszd ki az órarendből az órát amin szeretnél részt venni.
  2. A Személyesen szeretnék részt venni! gombra kattintva tudsz regisztrálni az órára.
  3. Amennyiben van még férőhely az órára, a neved és e-mail címed megadásával tudsz regisztrálni. Amennyiben nem jelenik meg az űrlap, az azt jelenti, hogy elértük a maximális létszámot. Ilyen esetben másnap tudsz majd regisztrálni a következő heti órára.
  4. A regisztráció kitöltése utáni oldalon lehetőséged van online előre kifizetni a jegyed. Ez természetesen nem kötelező, a helyszínen is tudod rendezni készpénzben, vagy kártyával. 
  5. A sikeres regisztrációról kapni fogsz egy visszaigazolást e-mail-en.

Ha úgy döntesz előre megvásárolod a jegyed online:

Az órajegyedet a regisztráció után tudod megvásárolni. A regisztráció után a rendszer automatikusan átirányít egy oldalra, ahol ezt meg tudod tenni, de a visszaigazoló emailben is megtalálod az órajegy vásárlási lehetőséget. Amennyiben szeretnéd előre megvásárolni az órajegyed, kérjük minden esetben tedd a kosárba és rendeld meg, mert csak így tudjuk megrendelés útján beazonosítani az utalásod. (tehát regisztrálj ÉS rendelj jegyet IS!) Az órajegyet előre átutalással és online bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni. Amennyiben az átutalást választod, kérjük úgy időzítsd, hogy LEGKÉSŐBB AZNAP 16 ÓRÁIG BEÉRKEZZEN az összeg (számolj külföldi utalással és akkor tuti beleférsz az időbe), ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy időben beérkezik a rendszerbe az utalásod. Ilyen esetben nem tudjuk biztosítani a belépést az órára. Átutalás esetén az összeg beérkezéséről minden esetben kapni fogsz egy rendszerüzenetet (innen tudod, hogy minden rendben) Online bankkártyás fizetés esetén azonnal megkapod a visszaigazolást, így ha aznap derül ki, hogy részt tudsz venni az órán, javasoljuk, hogy ezt a fizetési módot válaszd.

Kérjük vedd figyelembe, hogy az előre megvásárolt órajegy mindig arra az órára szól amire regisztráltál (mindig az adott heti következő), és ha valamilyen oknál fogva mégsem érsz oda az órára nem áll módunkban ezt visszatéríteni, így csak abban az esetben válaszd ezt a lehetőséget, ha biztos vagy abban, hogy részt tudsz venni az adott órán.   

Bérletet is ugyanilyen feltételekkel tudsz online vásárolni (a kedvezményes bérleteket is), azzal a különbséggel, hogy bérletet órára való regisztráció nélkül is tudsz vásárolni. Amennyiben már aznap szeretnéd elkezdeni lejárni, vedd figyelembe az órajegyeknél írt online fizetési feltételeket! Ha kérdésed van, keress bátran az in**@re************.hu címen!

Ha bármilyen oknál fogva nem tudsz élőben eljutni az órára, lehetőséged van otthonról online részt venni! Ezek az online közvetítések zoom-on keresztül történnek, akár a böngésződből is tudsz csatlakozni. A csatlakozáshoz segítséget itt találsz.

Kérjük az online órákra is REGISZTRÁLJ MINDEN ESETBEN! A regisztráció menete:

  1. Válaszd ki az órarendből az órát amin szeretnél online részt venni.
  2. Az Online veszek részt! gombra kattintva tudsz órajegyet vásárolni az online órára.
  3. Az órajegy megvásárlása után e-mailben fogod megkapni az órához a hozzáférést.
  4. Amennyiben van érvényes bérleted, azt fel tudod használni az online órákra is. Ilyen esetben az “online veszek részt” gombra kattintás után válaszd az átutalásos lehetőséget, és e-mailben jelezd felénk, hogy a bérletedből szeretnél egy alkalmat online felhasználni. Ebben az esetben természetesen nem kell elutalni az órajegy árát, a bérleted ellenőrzése után manuálisan fogjuk jóváhagyni a hozzáférésedet az órához.

Segítség a jegyvásárláshoz:

Az online részvétel online órajegy megvásárlásával lehetséges. Az órajegyedet átutalással és online bankkártyás fizetéssel tudod megvásárolni közvetlenül a regisztráció után. Amennyiben az átutalást választod, kérjük úgy időzítsd, hogy LEGKÉSŐBB AZNAP 12 ÓRÁIG BEÉRKEZZEN az összeg (számolj külföldi utalással és akkor tuti beleférsz az időbe), ellenkező esetben nem tudjuk garantálni, hogy időben beérkezik a rendszerbe az utalásod. Ilyen esetben nagy valószínűséggel a következő heti linket fogod megkapni e-mailen. Online bankkártyás fizetés esetén azonnal megkapod a hozzáférési linket, így ha aznap derül ki, hogy részt tudsz venni az órán, javasoljuk, hogy ezt a fizetési módot válaszd.

Ha kérdésed van, keress bátran az in**@re************.hu címen vagy telefonon!

Nem jó az időpont? Nem találod az órát amit kerestél? Válogass folyamatosan bővülő kínálatunkból, ahol több, mint 80 felvételről bármikor visszanézhető online óránk és edzésünk közül biztosan megtalálod amit szeretnél:  

Kérdésed van?

Mit vigyek magammal az órára?

Kényelmes váltóruhát, és lapos talpú váltócipőt. A TwerkOut és Intenzív Reggaeton órákra törölköző és folyadék-utánpótlás erősen ajánlott!

Bármelyik órára lehet csatlakozni?

Minden óránkra, edzésünkre folyamatos a becsatlakozás. Nem baj, ha kihagysz alkalmat, fogod tudni követni. Ha először jársz nálunk, javasoljuk, hogy az alapozó szintű órákkal kezd, hogy meglegyenek az alapok. Ha már van táncos tapasztalatod, a minden szintű órákra is bátran jöhetsz!

Mennyi idő alatt lehet megtanulni?

Ez sok mindentől függ. Mennyit tudsz otthon gyakorolni stb. De azt garantáljuk, hogy néhány óra után már érezni fogod a fejlődést!

Órajeggyel is kipróbálhatom ?

Tudjuk, hogy néha munka és egyéb dolgok miatt nehéz előre beosztani az idődet. Természetesen bármikor van lehetőséged órajeggyel jönni, nem kötelező rögtön bérletet vásárolnod, de határozottan jobban megéri 😉

Hogyan tudok fizetni?

A helyszínen készpénzzel és bankkártyával is tudsz fizetni.

Van érvényes bérletem. Felhasználhatom online órákra is?

Igen. Ebben az esetben az “online veszek részt” gombra kattintás után válaszd az átutalás opciót, és e-mailben jelezd felénk, hogy a bérletedből szeretnél egy alkalmat online felhasználni. Természetesen nem kell pluszban elutalnod az órajegy árát, a bérleted ellenőrzése után manuálisan fogjuk jóváhagyni a hozzáférésedet az online órához.

Ne maradj le semmiről, iratkozz fel hírlevelünkre a gombra kattintva!

Infoline: +36 30 976 1404

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat!