fbpx

Lánybúcsút tervezel? Vagy egy szuper szülinapozást?

Tedd még emlékezetesebbé a közös napotokat egy szexi táncórával! Lépj túl a hagyományos programokon és pörgessétek fel a hangulatot az esti bulizás előtt!

Tanuljatok szexi mozdulatokat

Tudjuk, hogy nem mindenki rendelkezik táncos tapasztalattal, ezért kezdőként is könnyen követhető formában tanulhattok látványos és szexi mozdulatokat, amik később is jól jöhetnek bármilyen buliban!

Indítsátok be a partit

Remekül megalapozza a party-hangulatot, ha már tudtok pár figurát és magabiztosabban indultok el az esti buliba 🙂 Ehhez adunk segítséget, hogy oldott hangulaban kezdődjön az éjszaka!

Hozzátok össze a társaságot

Mi hozná jobban össze a társaságot, mint egy közös tánc? A programon figyelünk arra, hogy mindenkit bevonjunk, együtt, csapatként táncoljatok. Fókuszban a szórakozás!

Szerezzetek egy felejthetetlen élményt

A hagyományos lánybúcsús vagy születésnapi programokon túl próbáljatok ki valami többet! Legyen egy szuper csajos napotok, hozzátok elő a bennetek rejlő istennőt!

Segítünk stílust választani

Nem tudod, hogy milyen tánc lenne a legmegfelelőbb? No para! Segítünk!

Twerk

Igazi, bevállalos csapat vagytok? Akkor a twerk-et imádni fogjátok! 1 óra önfeledt szórakozás közben azonnal bevethető dögös popsirázós mozdulatokat tanulhattok.

Heels

Tanuljatok meg szexin táncolni magassarkúban! A hajdobástól elkezdve a csípőkörökig minden ami a táncparkett istennőinek kellhet. 

Reggaeton

A latin ritmusok vonzanak? Szeretitek a reggaeton zenét? Ha lazább, felszabadultan dögös programra vágytok, ez lesz a nyerő választás!

Party-hangulatban táncolhatsz a legjobb barátnőiddel. 

Akik minket választottak

Csatlakozzatok ti is elégedett vendégeink köréhez!

Energikus, nőies, kreatív, felszabadító lánybúcsús program! Mindenkinek ajánlom! A jó hangulat garantált 🙂 Köszönöm Csillának a szuper koreográfiát!

Alida

Maradt még kérdésed?

Természetesen. A táncstúdióban található öltöző zárható szekrényekkel.

Minél előbb, annál jobb. A terem és az oktatók kapacitása is véges, ezért érdemes jó előre lefoglalni a kívánt időpontot.

Mindenképp kényelmes ruhát ajánlunk, amiben tudtok mozogni. A szűk, feszülős farmer pl. nem biztos, hogy jó választás tánchoz.

A tanultakról kérésre felvételt készítünk, amit utána e-mailen elküldünk nektek, így tényleg felejthetetlen marad az élmény.

Ne aggódjatok emiatt! Semmilyen táncos előképzettség nem szükséges a programon való részvételhez. Türelmes, tapasztalt oktatónk kezdőként is követhető mozdulatokkal készül nektek!

Igen. A részletek egyeztetése és az árajánlat elfogadása után a foglalás véglegesítéséhez fogunk kérni 30% előleget, amit természetesen beszámítunk a végén az árba.