Twerkeld formásra a popsid!

Jársz edzőterembe, hiszen fontosnak tartod, de valahogy mindig nehezen veszed rá magad… Kipróbáltál rengeteg gyakorlatsort, edzésformát, de valahogy mégsem volt az a “jujj de várom már, hogy mehessek edzeni” érzés… Nyugi, nem benned van a hiba: egyszerűen nem bírod a monotonitást. Adottak a gépek, a mozdulatsorok, és persze a jól eső fáradtság az edzés végén, de neked szükséged van arra, hogy valami teljesen kikapcsolja az agyad, levezethesd az egész napos stresszt, és feszültséget.

Valami olyan, ami változatos, ahol mindig tudsz tovább fejlődni.

Sok tanítványunk kezdett el kifejezetten alakformáló céllal twerk-re járni, ezért adta magát a dolog, hogy kicsit intenzívebb formában foglalkozzunk a twerk popsi formáló hatásával. Így hoztuk létre az INTENZÍV Popsiformáló TwerkOut órákat, amiken végre egyszerre lehet eldobni az agyad a zenékre, csajoskodni és baromi jól formál.

Az alaptartás miatt eleve rengeteg “squat”-ot csinálunk, ami már magában is brutálisan jó eredményekre képes. Ehhez jönnek még a különböző testhelyzetekben végzett eltérő nehézségű és gyorsaságú mozdulatok, amik minden irányból megdolgoztatják a comb-, far- és hasizmokat is. A gyors mozdulatok ráadásul a zsírégető tartományba emelik a pulzusszámod is, így elősegítve a centik leolvadását.

Miért jó?
  • alakformálás
  • edzés
  • kikapcsolódás
  • szexi, csajos mozdulatok
  • pasimentes övezet
Intenzitás
  • kőkemény edzés
Szint:
  • minden szint, nincs koreográfia
  • twerk alapok ajánlottak

Másfél hónapja kezdtem twerkout órára járni, és rendszeresen járok heti kétszer. Kétgyermekes anyaként arról álmodtam, hogy visszanyerem a terhesség előtti alakomat. Még ilyen rövid idő alatt is látom a fantasztikus eredményt! Ezt nem csak én, hanem férjem és kollégáim is észrevették. Végre nem csak a szekrényben lógnak a szoknyáim! Szeretném megköszönni az edzőnknek, Csillának a profizmusát, a pozitív energiáját és mosolyát minden egyes órán!

Irina

A TwerkOut órákon folyamatosan feszegetjük a határainkat. Ami első órán fizikai képtelenségnek tűnik, pár hónap után a bemelegítésed lesz. Olyan dolgokat hozhatsz ki magadból amiket nem is gondolnál most, és óráról órára megtapasztalhatod a “hűha, én ilyet is tudok?!” érzést. Ezzel szinte észrevétlenül növeled az állóképességed. Egyre kevésbé fogsz elfáradni a lépcsőzéstől, egyre többet tudsz csinálni egy-egy mozdulatból, zsinórban 5-6 zenét végig tudsz majd twerkelni. (ez most nem tűnik olyan nagy számnak, de próbáld csak ki, rá fogsz jönni, hogy elég kemény feladat akár már 1 zenét is végignyomni)

 

A twerk-et nem edzésnek fogod majd fel. Egy olyan mozgásforma amit várhatsz a nap végén. Csak csajok között lehetsz, és teljesen kikapcsolódhatsz Kizárhatod a külvilágot egy órára, nem kell a pasiddal, a főnököddel, a gyerekkel, a szomszéddal vagy a hülye ügyfelekkel foglalkoznod, csakis magaddal. Nem kell azon gondolkoznod mit vegyél hazafelé, vagy mit főzz vacsira, hogy jól áll-e a nadrág, ami rajtad van, kócos-e a hajad vagy hogy ki mit gondol rólad. Azzal foglalkozhatsz, hogy elengedd magad, elengedd a napi gondokat, hogy átjárjon a zene és feltöltődj energiával.

 

Ezek mellett a twerk-kel kihozzuk a benned lakozó szexi dögöt (igen, benned is lakik egy), aki magabiztos, aki bátran mer táncolni egy buliban. Ahogy egyre több mozdulatot tudsz megcsinálni, egyre formásabb lesz a popsid, egyre jobban állnak a nadrágok, az önbizalmad is megnő.

A twerk mozdulatok szinte végtelen számban kombinálhatók, így nem fogod megunni hosszú idő után sem. Ráadásul zeneileg és táncstílus tekintetében is változatos, szóval mindig megtalálhatod a hangulatodnak megfelelő zenét és mozdulatokat is.

De hogy negatívumokra is felhívjam a figyelmed, el kell mondanom, hogy ha egy buliban előadod az órán tanultakat, mindenki meg fog nézni. Ha végigmész az utcán, nyakak tekerednek majd utánad. És ne felejtsük el, hogy le kell cserélni majd néhány ruhát a szekrényedben…

Úgy érzed, ezekkel együtt tudnál élni? Akkor mire vársz? Próbáld ki te is az Intenzív Popsiformáló TwerkOut óránkat!

Infoline: +36 30 976 1404

Házirend | ÁSZF | Adatkezelés

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat!