fbpx

Twerk

Tanulj meg profin twerk-elni!

Akár előzetes tánctudás nélkül is!

Mi is az a Twerk pontosan?

Az Oxford English Dictionary definíciója szerint „Előrehajolva, terpeszállásban, a csípő kinyomásával szexuálisan provokatív módon táncolni populáris zenére”., bár a legtöbben egyszerűen csak így jellemeznék: fenékrázás. Ennél azért jóval többet fog adni Neked, mert nem csak szexin fogsz tudni táncolni de jobban meg fog mozgatni mint egy fitnesz óra!

  • A TWERKTŐL SOKKAL SZEXISEBBNEK ÉRZED MAJD MAGAD
  • JELENTŐSEN SEGÍT EGY EDZÉS AZ ALAKFORMÁLÁSBAN
  • NEM CSAK FENÉKRÁZÁS, HANEM NŐIES TÁNCMOZDULATOKRÓL SZÓL AMITŐL MAGABIZTOSABB LEHETSZ
twerk ora
twerk csoport

Mi vár rád egy Twerk órán?

Csak lányok közt természetesen női oktatótól. Az órákon partiképes mozdulatokat tanulhatsz. Megtanulhatod hogyan tekerd a csípőd, pattogtasd a feneked, hullámozz, pózolj! A twerkelés nem igényel előzetes tánctudást, és sok zenei stílusra lehet alkalmazni.

Amellett, hogy táncmozdulatokat tanulunk, a twerk órák célja az is, hogy jól érezd magad, kikapcsolódj, feloldjuk a gátlásaidat, és merj táncolni! Az oktatás menete segít, hogy előcsald a legdögösebb éned! Egy-két hónap után már nem lesz szükséged pár felesre, mielőtt a táncparkettre lépsz, és nem elrejteni, hanem büszkén mutogatni fogod a partykon készült lesifotókat, videókat! Pár fontos dolog az órákról…

  • KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ HELYEN, AZ ASTORIA-NÁL
  • ELŐÍTÉLET-MENTES ÖVEZET 
  • JÓ HANGULATÚ ÓRÁK, SZUPER TÁRSASÁG

Ha szeretnéd magabiztosabbnak, szexisebbnek érezni magad, vagy csak kikapcsolódnál a hosszú munkanap után, akkor a Twerk órákat imádni fogod!

 A twerkelés nem igényel előzetes tánctudást, és szinte bármilyen zenei stílusra lehet alkalmazni. Na jó, egy keringő mondjuk kihívást jelentene, de ha nagyon akarod, megoldjuk 

 Budapest szívében, az Astoriánál közvetlen, baráti hangulattal várunk. 

Regisztrálj most:

Infoline: +36 30 976 1404

Házirend | ÁSZF | Adatkezelés

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat!