fbpx

Reggaeton - the dance what will charge you up

Have you ever felt that music is making you move? You simply cannot sit in one place, you have to move your feet? Than you definately know reggaeton! 

Cool music, hot movements… and more 

 • intense moves – helping you to get rid of everyday stress
 • fun– will make you feel better even after a hard day
 • energetic– fills up your soul
 • me-time
 • easy to follow– you’ll se progress even after 1-2 classes
reggaeton tanfolyamok

WHAT TO EXPECT AT A REGGAETON CLASS...

After a class not just your mood will be better – that’s guaranteed – but your strenght, posture, and self confidence will improve as well. Besides a lot of practice, you can learn choreographies as well. 

We are passionate about reggaeton dance, and it’s vibes, and we’d like you to feel the same. We’ll repeat and practice at every class, and you’ll learn new movements as well.   

Why you should come every week?
 • YOU DON’T NEED A DANCE PARTNER
 • WITH DETAILED EXPLANATIONS, WE GUARANTEE CONFIDENT KNOWLEDGE 
 • YOU CAN JOIN IN PERSON OR ONLINE 
 • FRIENDLY ENVIRONMENT AT ASTORIA 
 • WE’LL HOLD YOUR HANDS – AND HELP YOUR JOURNEY FROM YOUR FIRST STEPS  
 • FUN CLASSES
 • GREAT SQUAD 
Körülbelül 2 éve fedeztem fel magamnak Csilláékat, kezdetben csak az alapozó reggaeton óráikon vettem részt. Később, ahogy magával ragadott az órák hangulata és a hozzáállásuknak, segítségüknek köszönhetően magamon is felfedezni véltem némi fejlődést, lemerészkedtem a koreósokra is, amiknek szintén rendszeres résztvevője lettem, mert rájöttem nincs mitől tartanom, türelemmel és elfogadással magyarázták és tanították meg a nehéznek tűnő kombinációkat is.
Andi
Korábban rendszeresen jártam a ReggaetonDance Tánciskolába a távolság ellenére is (az órák Budapesten voltak, én pedig Debrecenben lakom), azonban a járvány meghiúsította ezeket az utazásokat. Ezért nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy lehetőség van náluk az online órán való részvételre. Mivel nem vettem részt azelőtt ilyen formában tánc órán, nem igazán tudtam, hogy mire számítsak, de pozitívan kellett csalódnom. Csilla olyan szakértelemmel és lelkesedéssel viszi végig az órákat, hogy gyakorlatilag el tudom felejteni, hogy nem személyes oktatáson veszek részt. Az órák fokozatosan vannak felépítve, így mindenki a saját szintjének megfelelően tudja követni a mozdulatokat, amiket Csilla részletesen el is magyaráz. Ezen felül pedig szuper hangulat és a legújabb zenék várják a becsatlakozókat 😊. Ha egy kis testmozgással egybekötött kikapcsolódásra vágysz, csak ajánlani tudom a ReggaetonDance online táncóráit. Csatlakozz, nem fogod megbánni! 😉
Szandi

What is reggaeton?

One of the most popular music and coolest dance of Puerto Rico and Cuba. Reggaeton is really popular at latin clubs, and has many fusions like Salsaton or Bachaton. 

REGGAETON is a feeling, expressing freedom and chase for pleasure. Reggaeton dancers let their body follow the unique beats of this music, and loose themselfs in the moment. Now you can learn this easily!

 • AFTER 1-2 REGGAETON CLASSES YOU’LL HAVE SMOOTHER MOVES
 • REGGAETON WILL HELP YOU TO GET FIT 
 • REGGAETON IMPROVES YOUR MOVEMENTS AND MOVES ALL OF YOUR BODY 
 • YOU’LL BE ABLE TO DANCE WITH CONFIDENCE TO VARIOS STLYES OF MUSIC 
reggaeton csopikep

Limited spots for the classes! Sign up now to reserve yours! 

Not sure which class to choose? We'll help you!

Do you like intense classes? Hot reggaeton music? Than you definately will love our intensive reggaeotn classes!

👉60 min non-stop dancing
👉practice oriented 
👉variable movements 
👉there will be no complicated choreographies
👉easy to follow
👉helps you to get rid of everyday stress
👉equals a good workout

Are you new to reggaeton? You have never been dancing, or you tried a completely different style? 

Choose reggaeton basics, if you want to start from scratch. You can learn the fundamentals of reggaeton, and dancing at these classes.

If you already know the basics, or if you have tried an other street dance earlier, beginner reggaeton is a great choice for you. Mostly we use slow music at these classes, and you can learn easy to follow movements and combinations.

Choose this level if you already know the basics (or have some dance experience) and if needed you can follow faster steps and challenging combinations as well. You can join as a beginner as well if you want to develop your skills faster, or you think you can learn fast, as we practice the movements and combinations a lot during these classes. 

You already know some secrets of reggaeton? You are not afraid of more complex combinations? Would you like to be an even better reggaeton dancer? Than choose the advanced level classes.  

Hogyan néz ki egy reggaeton óra?

Mindegy, hogy beleszerettél a reggaeton-ba, a mozgáskultúrádat szeretnéd fejleszteni, a salsa tudásodat, figuráidat szinesíteni, vagy kicsit nőiesebb/férfiasabb kiállásra vágysz, a reggaeton biztosan előhozza a benned lakozó istennőt vagy férfiállatot! 😉

 

Már egy-két alkalom után is érezhetően könnyedebben mozogsz, szebb a tartásod, jobb a ritmusérzéked. Még egy pár alkalom önálló életet él a vállad, a mellkasod, a csípőd, mindezt lépés közben! Ez így elég hihetetlennek hangzik, ugye? Pedig nem az!  

Persze, mint általánosságban véve minden tánc, a reggaeton is sok gyakorlást igényel. Ehhez adunk tippeket az órán, illetve a következő linkre kattintva rögtön elolvashatsz pár jótanácsot: Hogyan gyakorolj otthon? 

Minden órán ismétlünk és persze új dolgokat is tanulunk. Az órák második felében pedig gyakorlunk, gyakorlunk, gyakorlunk… ezért is fontos, hogy kényelmes ruhában gyere, amiben tudsz mozogni, és folyadékutánpótlás is erősen ajánlott!  

FIGYELEM! AZ ÓRÁK TÖKÉLETESEN ALKALMASAK A ROSSZ HANGULAT MEGZAVARÁSÁRA, ROMBOLÓ HATÁSSAL VANNAK A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOKRA!      

Mi szenvedélyesen szeretjük ezt a táncot, és az életérzést, amit képvisel, az órákon ezt is szeretnénk átadni Neked!

 

Reggaeton órák Budapest szívében!

További érdekességekért, tánc videókért, reggaeton eseményekért kövess minket facebook-on és instagram-on is!

Legyél te is reggaetondancer!

Csatlakozz több, mint 3000 elégedett tanítványunkhoz, tanulj meg az alapoktól profin táncolni és szerezz új barátokat! Kérd az ingyenes tippeket, bejegyzéseket, amik segítenek majd a tánctanulásban, értesülj első kézből a közös programokról, új órákról!